VÜRTSIKAS ELU Kuidas vürtsitada toite ja nautida uusi maitseid, ennetada ja ravida haigusi

15.00 (sis. KM)

Autor(id): Toivo Niiberg
Toimetanud: Ele Jaagusoo
Ilmumisaasta: 2023
Köide: KK
Lehekülgi: 152 lk.
Kaal: 720 gr.
Formaat: B5
ISBN: 978-9916-620-29-8
Lisamisaeg: 13.09.2023.a.

Kirjeldus

Teadagi ei ole vürtsid ainult toitude maitsestajad, neis on palju ka raviomadusi. Just nendele raviomadustele on selles raamatus suurem rõhk pandud. Vürtside liigne tarbimine ei tule tervisele kindlasti kasuks, samas aitavad just vürtsid vähendada igapäevases toidus soola lisamise vajadust. Liigne soolatarbimine on teadagi üks suuremaid infarkti soodustavaid tegureid. Kõik vürtsid omavahel kokku ei sobi. See on vana kulinaariaalane tarkus, mida tasub meeles pidada. Vürtse tuleb osata toidule lisada – enamik vürtse lisatakse toidule selle valmistamise lõpus või järgselt. Paljusid vürtstaimi saab kasvatada ka koduaias ja toataimena. Raamat püüab anda põgusa ülevaate köömne, mustköömne, koriandri, loorberi, kalmuse, lavendli ja sinepi kasvatamisest. Toataimedena on toodud ära loorberipuu, vanilli, rosmariini, mürdi, ingveri ja musta pipra kasvatamise võimalused. Suhkruasendajatest on põhjalikumalt käsitletud suhkrulehe ja magusa lippia agro-tehnikat.Jääb üle soovida huvitavaid maitseelamusi, avastusi taimede maailmas ning võimalusi oma tervise parandamisel ja haiguste ennetamisel.

Lisainfo

Kaal 0.7 kg
Mõõtmed 17 × 23 × 2.0 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “VÜRTSIKAS ELU Kuidas vürtsitada toite ja nautida uusi maitseid, ennetada ja ravida haigusi”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Go to Top